Tandır Eti Çeşnisi


Doğal ot ve baharatlar ile harmanlanan iştah arttırıcı etki veren çeşni tüm tencere yemek gruplarında kullanılır.

İçindekiler

 Deniz Tuzu,Kereviz, Pırasa, Havuç,Kırmızı Biber, Soğan,Sarımsak, Defne, Maydonoz, Kekik ,Karabiber, Pirinç Unu,Bitkisel Yağ, Maya Özütü, (E551)

Besin Değerleri

Enerji (Kj) 1566
Protein ( g) 1.4
Yağ (g)
Toplam 0.2
Doymuş 12.8
Karbonhidrat (g)
Toplam 17.2
Şeker 7.4
Sodyum 11786

Tandır Eti Çeşnisi

Ambalaj Tipleri

112 cc Cam Şişe

140 cc Plastik Şişe

1000 cc Horeca (EDT)